Smykker Råd Som Alle Enkelt Kan Følge

Hvis du ønsker å finne smykker for å komplimentere klærne dine, er det flere enkle måter å finne ut hva som vil fungere og hva som ikke vil. Sjekk ut følgende tips om hvordan du kombinerer smykker med klær og hvordan du handler rundt for smykker som du vil elske å ha på deg.

Ikke forsøk å skinne sølv eller gull smykker med tannkrem. Det er rett og slett et feil hjemmemiddel som mange prøver å passere som faktum at det fungerer. Kjemikaliene i tannkrem vil erodere smykker forårsaker edelstener å permanent miste sin glans. For bare noen få dollar kan du kjøpe en skikkelig polering klut og smykker skinnende væske.

Når du kjøper smykker, sørg for at du ikke bare stole på virkelig prestisjetunge navn merkevarer. Dette kan vanligvis føre til at du betaler 80% mer enn for en annen populær smykker forhandler. De fleste av de ikke-prestisjetunge smykker forhandlere, tilbyr også veldig fin ferie og årlige rabatter, så det er en samlet bedre avtale å handle med dem.

Hvis du ikke har noen smykker renere hendig, prøv å bruke tannkrem med natron for å rense anløpe av sterling eller ren sølv smykker. Bare gni tannkrem på tarnished området med en myk klut og rengjør av. Sørg for å tørke smykker for å hindre fremtidig tarnishing.

Det beste verktøyet for enhver smykkejeger, enten du søker etter personlig skatt eller for profitt i å gjenvinne gull eller sølv, er en gullsmeds loupe. Gullsmedens loupes er små, men kraftige forstørrelsesinstrumenter designet spesielt for bruk i å undersøke smykker på svært nært hold. Noen gullsmed loupes har også et innebygd, batteridrevet lys som kan være svært nyttig hvis du undersøker stykker i et svakt opplyst område. De fleste gullsmed loupes er ekstremt økonomisk i pris og kan hjelpe deg å få mest mulig ut av smykker-kjøpe dollar, spesielt når du kjøper fra brukte kilder.

Spør selgeren hvordan de anbefaler at du rengjør de nye kjøpene dine. Ulike edelstener krever forskjellige omsorgsprosesser. Selgeren din er mest sannsynlig den beste personen til å fortelle deg gode omsorgsmetoder for din individuelle brikke. Å vite disse metodene kan i stor grad øke levetiden til smykker stykker, og holde dem ser nye for mye lenger.

Når du selger smykker på nettet, må du være sikker på å presentere informasjon så nøyaktig som mulig. Hvis du ikke vet om en bestemt funksjon, bør du være sikker på å innrømme dette. Ellers kan du ha en sint kunde fil en feilaktig fremstilling krav mot deg for ikke å la ham eller henne vite om en bestemt funksjon.

Fjern smykker når du skal bruke skjønnhetsprodukter. Lotioner, parfymer, hårspray og barberkremer vil skade smykkene dine. Det kan bare gjøre smykker skitne, men det kan også skade juvelene dine. Hvis du glemmer det en gang i blant, bør det være greit. Ikke gjør det til en vane.

Smykker kan lage eller ødelegge et antrekk. Å velge et stykke som er for stilig kan ødelegge et fint ensemble, og å ha noe for undervurdert kan risikere at det blir oversett helt. Å følge noen enkle moteregler kan sikre at du ikke gjør noen strålende feil når du trenger å se bra ut.

http://oredobber-smykker.com