Finne De Beste Smykkene

Det er mye mer å eie smykker enn å være prangende og bruke ekstravagante mengder penger. Det kan bli din arv og er en veldig god investering. Du må absorbere alle rådene du kan, som vil vise deg hvordan du velger kvalitetssmykker og tar vare på det riktig.

Når smykker shopping, må du være forberedt på å nøye se, og inspisere alt som du kanskje ønsker å kjøpe. Du må få en loupe. Dette er en liten lommestørrelse forstørrelse som kan vise deg hva slags kvalitet du får. Det forstørrer smykker slik at du kan inspisere den for å se om du får noe av dårlig kvalitet eller god kvalitet.

Når du kjøper diamanter, ikke falle for salg knep av villedende smykker belysning. Mange av disse har kvarts eller halogenpærer. Den slags lys de avgir kan virkelig gjøre steiner vises mye lysere. Dette er fordi de skinner det meningsløst bak dem for å gi dem en falsk glød i et forsøk på å tiltrekke seg kunder.

Når du handler smykker, må du kanskje sjekke hva slags metall du kjøper. Alle har hørt om et billig halskjede som blir hudgrønn, men du kan også ha en dårlig reaksjon på visse metaller i øredobber. For øredobber, se etter gjenstander merket «sensitiv hud» eller for rustfritt stål, sølv eller gull.

Når du kjøper eller selger smykker, bør du vurdere å se på spesialiserte pantelånerbutikker. Disse butikkene kommer til å ha enkeltpersoner som vet hva de snakker om. De vil være i stand til å vurdere den omtrentlige verdien av smykker mye mer nøyaktig enn en typisk bonde butikk, slik at du kan ha fred i sinnet med salg eller kjøp.

Kombiner gull- og sølvsmykker. Det som pleide å være «så ikke i mote» regnes nå som moderne og elegant. Gull øredobber kan brukes med et sølvkjede, eller du kan til og med parre gull- og sølvringer på den ene siden. Fargekombinasjonen går bra med alle antrekk også.

For å bruke smykker uten å føle deg ukomfortabel, velg løsere monteringsstykker. Selv om mer begrensende stykker som stramme armbånd eller chokers kan se bra ut, vil du ikke kunne se best mulig ut hvis du ikke er komfortabel. Lette, løse halskjeder er helt på trenden og kan brukes hele dagen uten å få deg til å oppleve ubehag.

Herd den grønne huden på kobbersmykker lett. Når du bruker smykker som har en kobberbase, kan du snart bli en marsboer. Det grønne er forårsaket av metalloksidasjon. Stopp den i sporene ved å bruke klar neglelakk på en smykkeoverflate som vil berøre din nakne hud.

Unngå å la smykkene komme i kontakt med kjemikalier, slik som de som finnes i hårspray, lotion, parfyme og andre produkter. Noen kjemikalier kan flekken eller på annen måte skade edle metaller og steiner. Porøse steiner som perler, Opal eller turkis bør ikke være nedsenkes i vann for lang, heller, for å hindre skade.

Mens du har smykker er veldig fint, bør du være veldig forsiktig med prosessen med å få det. Det er mennesker over hele verden som bruker all sin tid på å preying på naive. Følge disse tipsene vil hjelpe deg å oppdage et problem når det er en.