Avslutt Angsten, Les Denne Artikkelen Om Smykker

Tilbehør med smykker er en ferdighet og en kunst! Dos og don’ts for smykker kan endres over tid. Å lære hva du skal gjøre trenger ikke være skremmende! Følgende er noe av informasjonen som er tilgjengelig for å veilede deg med ditt valg av smykker:

Sterling sølv smykker gjør en god investering. Stykker av smykker laget av Sterling sølv vare for en levetid og gi endeløs eleganse. Sterling gjør flekket, men kan raskt shined opp med en polering klut. Men, biter av Sterling sølv smykker som har spesialitet belegg kan vare aldre uten tarnishing.

Kostyme smykker er verdt å vurdere hvis du skal jobbe og ikke ønsker å bære noen smykker som har en høy verdi knyttet til den. Kostymestykker av smykker inneholder ingen edle metaller eller edelstener, noe som gjør dem svært rimelige og allment tilgjengelige. Denne typen smykker har en tendens til å anløpe over tid og kan ikke skinnes med en polering klut.

Hvis du ønsker å kjøpe sterling sølv smykker online, sørg for å også kjøpe en sølv syre testing kit. Slike kits er allment tilgjengelig på nettet også for under ti dollar. De gir en trygg måte for deg å syre teste smykker du mottar for å sikre sin autentisitet. På denne måten, Hvis du kjøper en vintage stykke som kanskje ikke er kjennetegnet, du er fortsatt i stand til å vite at du ikke har blitt lurt.

Verden av kroppspiercing har tatt kroppssmykker til nye høyder. Mange liker følelsen av å ha tungene gjennomboret, men å ha metallsmykker i munnen kan være skadelig for tennene dine. Det er mange fargerike alternativer tilgjengelig for plast tunge smykker som er tryggere for munnen din og vil ikke gjøre tannlegen din cringe.

For å bruke smykker uten å føle deg ukomfortabel, velg løsere monteringsstykker. Selv om mer begrensende stykker som stramme armbånd eller chokers kan se bra ut, vil du ikke kunne se best mulig ut hvis du ikke er komfortabel. Lette, løse halskjeder er helt på trenden og kan brukes hele dagen uten å få deg til å oppleve ubehag.

Hvis du har et smykke som har en lås som er ødelagt, er det ingen grunn til å kaste den bort fordi du kan få det fikset. Du kan ta det til en smykker butikk og få den reparert. Du må ringe smykker butikken går inn slik at du kan være sikker på at de vil fikse smykker uansett hvor det ble kjøpt.

Sørg for at smykker matcher minst noen av antrekkene dine. Du ønsker ikke å kjøpe stykker som du bare kan bære for svært spesielle hendelser, da det kan være upraktisk. Finne enkle og elegante stykker som matcher flere antrekk er ikke så vanskelig som det høres ut, og du vil sannsynligvis nyte søket!

Når du kjøper smykker for en one-of-a-kind person, kjøpe dem noe like unikt. Se etter noe som passer deres personlighet. En unik brikke som dette som matcher deres personlighet vises kreativ og gjennomtenkt, og det viser dem at du bryr deg om dem nok til å kjøpe dem noe som de vil ha.

Så, nå har du noen ideer? Nyt ditt valg av smykker! Hvis du ser noen tips som vil være av verdi for deg som er flott! Husk at tilbehør ikke trenger å være skremmende!

Svar På Smykkespørsmålene Dine